Van alles wat!
Geweldig!
De week van 16 mei, zijn Jan, Bart en ik erg druk met het inpakken van dozen voor Gambia. In totaal hebben we op 21 mei 30 bananen dozen vol met waardevolle spullen voor de mensen in Gambia, met name in Berending.
Deze spullen hebben wij te danken met name aan Els ( woont bij ons op de galerij ). Zij werkt bij Albert Hein in De Stadspoort in Ede. Via haar collega's hebben we onder andere heel wat kleding gekregen voor kinderen, mannen en vrouwen.
De vrouwen in Gambia dragen over het algemeen Afrikaanse kleding, maar toch zijn er heel wat bruikbare kledingstukken voor hen bij.
Ook regelt Els de bananen dozen op haar werk.
Bart helpt ons met sealen en het opplakken van de benodigde stickers(ieder doos heeft een nummer, telefoonnummers in Gambia van Marga en mij ). Ik maak verder lijsten, zodat ik straks weet in Gambia, wat er in de desbetreffende doos zit.
Op zaterdag 21 mei gaan trijntje(vrouw van Bart ), Bart, Jan en ik op weg naar Coevorden. Daar gaan we de dozen afleveren en worden meteen in een zeecontainer geplaatst. Deze vertrekt op maandag 30 mei naar Gambia en komt daar medio juli aan. Ik ben vanaf 8 juli in Gambia; komt dus mooi uit. Ga de dozen daar ophalen met Marga.
Elke laatste maandag van de maand ( in totaal 10 maandagen; behalve juli en augustus ), vertrekt er een container met allerlei spullen naar Gambia.

Op 15 juni gaan Trijntje, Bart en ik nog weer dozen afleveren, zodat deze met de boot van 27 juni meekunnen. 
Hierna zal ik foto's plaatsen van het bovenstaande gebeuren.
Natuurlijk zien jullie later foto's van de reacties van de mensen in Berending, Gambia.

Hier zie je de aanhanger van Bart en Trijntje, vol met bananendozen voor de mensen in Gambia. Deze spullen komen op 24 juli aan. Diezelfde dag ga ik ze in Yundum, vlak bij het vliegveld van Gambia, ophalen. Gelukkig krijg ik hulp van een aantal mannen uit Berending. Elkaar helpen is daar geen enkel probleem. Ik mis 1 doos, nr 29, maar die komt in november terecht. Is dus even wat langer onder weg geweest.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

03.06 | 12:29

Je krijgt heel wat voor je kiezen Denis. Ik vind je heel moedig! Geniet van je verloftijd in Nederland! Lieve groet, Mijnie

...
03.01 | 17:18

prachtig Denis een naamgenoot echt verdiend, wij wensen jullie een vruchtbaar en gezond jaar in 2018, groeten vanuit Berlicum xxx

...
19.12 | 09:54

Jij hebt ook facebook? Dan stuur ik je daar een messenger bericht" ok. MAr dan moet je het wel accepteren

...
18.12 | 23:00

Ja dat kan ook, via internet is veel mogelijk, waar woon jij?

...
Je vindt deze pagina leuk